Kézilabda: Löke mégsem a Larvikhoz megy, a Vipersben folytatja – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.12. 19:23
null
Heidi Löke még szeretne válogatott lenni (Fotó: AFP)
A Hamar Arbeiderblad információja szerint mégsem a másodosztályú Larvikban folytatja a pályafutását Heidi Löke. A Storhamar 36 éves, olimpiai, kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok beállója ugyan korábban elkötelezte magát az élvonalból kizárt kézilabdacsapathoz, ám a válogatottság miatt úgy tűnik, inkább a Viperst választja.

 

 

Ugyan a Larvik nem kapta meg az élvonalbeli induláshoz szükséges licencet, sokáig úgy tűnt, Heidi Löke mégis elfogadja az ajánlatot, s az alacsonyabb osztályba is követné egykori és leendő csapatát.

Két hete azonban változott a helyzet, Thorir Hergeirsson norvég szövetségi kapitány ugyanis úgy nyilatkozott, a válogatottban csak olyan játékosra számít, aki élvonalbeli együttesben szerepel, és hétről hétre komoly meccseket vív.

Úgy tűnik, Löke számára fontos a nemzeti csapat, ugyanis a Hamar Arbeiderblad információja szerint a Vipers Kristiansand az új cél. Az ottani klubigazgató, Terje Marcussen azt mondta, nem kommentálhatja a hírt, a Larvik pedig nem reagált a lap megkeresésére.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik