Kézilabda: ikonok Kocsis Máté tervezett MKSZ-elnökségében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.02. 12:51
null
Radulovics Bojana és Pálinger Katalin újra egy csapatban (Fotó: NS-archív)
Csaknem teljes a Kocsis Máté MKSZ-elnökjelölt által elképzelt és a Nemzeti Sport kérésére elmondott, megújuló elnökség névsora, benne Pálinger Katalinnal, Marosi Lászlóval, Radulovics Bojanával. Tiszteletbeli elnök lenne Mocsai Lajos volt szövetségi kapitány.

 

A Nemzeti Sportban nyilvánosságra hozta Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda-szövetség elnökjelöltje, hogy megválasztása esetén elnökségi tagként kikkel képzeli el a közös munkát.

Mocsai Lajos – tiszteletbeli elnök lenne, de nem elnökségi tag, ugyanakkor segítené a testület munkáját.

Pálinger Katalin – a fiatalok példaképeként az utánpótláskorúakkal foglalkozna, a korosztályos válogatottól a felnőttkeretbe jutásig.

Marosi László – a nemzetközi kapcsolatokért lenne felelős, valamint a férfi utánpótlással is törődne.

Radulovics Bojana – folytatná eddigi szervezői teendőit az elnökségben, képviselve az eddigi jó elképzelések megvalósításának folyamatosságát.

Oláh Sándor – szintén az eddigi feladatait végezné tovább, és az utánpótlásbázis szélesítése, az infrastruktúra javítása, a tehetségek menedzselése érdekében tartaná a kapcsolatot a megyékkel, a klubokkal.

Dr. Tállay András – a sportegészségügyért, a rehabilitációért, a teljesítménymérésekért, a szükséges, korszerű orvosi háttérért lenne felelős.

Bardóczy Gábor – folytatná eddigi munkáját az elnökségben, hozzá tartozna a TAO-ból befolyó pénzek felhasználásának ellenőrzése.

Győrfi János – a ma már nélkülözhetetlen sporttudományos háttérrel, a szövetség sportági stratégiájával foglalkozna.

Egy hely még kiadó a tervezett elnökségben, ennek betöltésével kapcsolatban még zajlanak az egyeztetések.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik