Kézilabda: Dusebajev nem engedi el Metlicicet a Ciudad Realból

Vágólapra másolva!
2010.08.04. 20:42
Jóllehet a CO Zagreb vezetői nagyon bizakodók voltak a tekintetben, hogy „megszabadulnak” Kiril Lazarovtól, és egyben megszerzik Petar Metlicicet, valamint egy bizonyos átigazolási összeget is, úgy tűnik, az üzlet nem jön össze.

A horvátok megmozgattak minden követ, még Metlicicet is rábeszélték, hogy térjen haza, de a legújabb akadály Talant Dusebajev, a Ciudad Real edzője lett, aki kijelentette, hogy neki szüksége van Metlicicre, és nem áll szándékában elengedni a 33 éves átlövőt. legújabb akadály Talant Dusebajev, a Ciudad Real edzője lett, aki kijelentette, hogy neki szüksége van Metlicicre, és nem áll szándékában elengedni a 33 éves átlövőt.

A horvát játékos az utóbbi napokban állítólag úgy érezte, hogy a spanyol klubban nem számítanak rá, ezért kész volt Zágrábba igazolni, de Dusebajev megnyugtató szavai után maradni akar. A Vecernji list szerint a CO Zagreb csalódott a fordulat miatt, de még dolgozik Lazarov eladásán.

A horvát bajnoknak ugyanis nagy gondot jelent a macedón átlövő gázsijának kifizetése (a horvát újságok úgy tudják, hogy évi 200 ezer eurót kap, nála csak Ivano Balic keres többet), emellett pedig ha a nyáron nem adják el, akkor jövőre ingyen távozik Zágrábból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik