Kézi: a tulajdonos mégsem hagyja el a Vardar Szkopjét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.15. 21:42
null
Szamszonyenko még marad a Vardarnál
Szergej Szamszonyenko, a macedón Vardar Szkopje női és férfi kézilabda-, valamint férfi labdarúgócsapatának tulajdonosa finomított a múlt hónapban tett kijelentésén, és elmondta, mi okozta azt, hogy a klub elhagyásával fenyegetőzött.

Szamszonyenkót még augusztusban, a férfi labdarúgócsapat Európa-liga-selejtezős jegyárai kapcsán érte támadás, mire az orosz tulajdonos bejelentette: megelégelte a rengeteg sértést, és a szezon végén felhagy a három klub finanszírozásával.

Úgy tűnik, azóta csillapodtak a kedélyek, és Szamszonyenko meggondolta magát, valamint elárulta: a kirohanását az váltotta ki, hogy sokan valótlant állítottak róla.

„Egyszer csak úgy döntöttem, hogy a jövő szezontól nem fogok pénzt invesztálni mindhárom csapatba emlékezett vissza az orosz üzletember. – Ennek mindössze egy oka volt, mégpedig az, hogy túl sok hazugságot olvastam a médiában, ami elősegítette valótlan hírek terjedését. Mindez nagyon megérintett, és forrófejűen hoztam meg ezt a döntést."

„Most viszont leszögezném, hogy sosem akartam elhagyni a Vardart, és szeretnék arra kérni mindenkit, ne higgyen a hazugságoknak. Azoknak pedig, akik valótlan dolgokat írnak, azt üzenném, hogy nincs lelkiismeretük, és árulóként tekintek rájuk, hiszen semmi rosszat nem tettem ennek az országnak. Nagyon szeretem Macedóniát, és úgy gondolok rá, mint a második hazámra. Legszívesebben örökre a Vardarnál maradnék, és szeretném, ha mindenki minket támogatna, hogy közösen felléphessünk az igazságtalanság ellen. Biztos vagyok abban, hogy nagy sikerek várnak ránk."

A nagy sikerek már az utóbbi időszakban sem kerülték el a Vardart, a focicsapat bejutott az Európa-liga csoportkörébe, a férfi kézisek az előző szezon végén megnyerték a Bajnokok Ligáját, míg a női csapatot csak a Győri ETO állította meg a budapesti négyes döntőben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik