Kézi: Pálmarsson napokon belül aláír a Barcelonánál – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.11. 12:53
null
Pálmarssont hamarosan Barcelona-mezben láthatjuk? (Fotó: AFP)
Sajtóhírek szerint napokon belül aláírhat a Barcelona férfi kézilabdacsapatához Aron Pálmarsson, a Telekom Veszprém irányító-átlövője. Ezzel lezárulhat a július vége óta húzódó ügy.

 

Mint ismert, Pálmarsson a Veszprém nyári felkészülésének első edzése előtt 15 perccel rövid üzenetben jelezte a csapat edzőjének, hogy nem kíván megjelenni a tréningen, helyette hazautazik Izlandra. Ljubomir Vranjes tájékoztatta a klub elnökségét, valamint a klubot működtető gazdasági társaság vezetését, hogy a történtek miatt nem számít a játékosra a jelenlegi idényben.

Pálmarsson megegyezett a hírek szerint Barcelonába igazolásáról 2018 nyarától – miután lejár veszprémi szerződése. Az izlandi előbb szeretett volna a katalánokhoz igazolni, ám a magyar klub állítólag egymillió eurót kért érte, amit a Barcelona sokallt, és nem volt hajlandó kifizetni. A Mundo Deportivo azonban úgy tudja, a két klub azóta egyezségre jutott: a 27 éves játékos 700 ezer euróért válthat – ráerősítve Handball Montenegro korábbi hírére.

De hogy miért gondolta meg magát a Barcelona? A képlet egyszerű: Lasse Anderssonra újabb térdműtét vár, a dán kidőlésével pedig Raúl Entrerríos maradt az egyetlen klasszikus irányító a keretben. Átmenetileg Jure Dolenec is játszik középen, de ő hosszú távon nem jelent megoldást erre a posztra. Nem úgy Pálmarsson, akinek megszerzése most már égető kérdés lett a Barcelonánál. A Mundo Deportivo szerint előrehaladott tárgyalásokat folytattak a Veszprémmel, és az egyezség is megszületett.

„Bármelyik pillanatban bejelenthetjük egy új játékos érkezését. Meglátjuk, mi lesz a vége” – mondta sejtelmesen keddi sajtótájékoztatóján Xavi Pascual, a Barcelona vezetőedzője.

Vajon Pálmarssonra utalt a tréner?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik