Kézi NB I: nem nevezett a Vác, a Felsőörs indul a férfiaknál

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.06.04. 13:35
null
Éles József örülhet, csapata elindulhat az NB I-ben (Fotó: Mirkó István, Magyar Nemzet)
A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) a beérkezett nevezések alapján véglegesítette a férfi és a női NB I mezőnyét a 2020–2021-es idényre.

 

Mint a szövetséghivatalos honlapjánolvasható, a férfiaknál aBudakalász, a Csurgó, a Dabas, az Eger, az FTC, a Balatonfüred, a Gyöngyös, a Komló, a Mezőkövesd, az Orosháza, a Mol-Pick Szeged, a Tatabánya, a Telekom Veszprém és a Felsőörs kapta meg az indulás jogát – utóbbi azért került fel az élvonalba, mert a Vác nem adta be a nevezését a következő kiírásra.

A nőknél a Békéscsaba, a DVSC, a Dunaújváros, az Érd, az FTC, a Győri Audi ETO, a Köfém SC, a Mosonmagyaróvár, az MTK, a Siófok, a Szent István SE, a Szombathely, a Vác és Kisvárda kapta meg a jogot, hogy ott lehessen a 2020–2021-es NB I-es idényben.

Mint ismert, a nőknél a Szent István SE és a Nemzeti Kézilabda Akadémia – a két klub két héttel ezelőtti bejelentése szerint – közös csapatot indít a következő szezonban.

Mint ismert, a soron következő szezonszeptember 6-án indul,az MKSZ bejelentése szerint a versenykiírás változatlan marad. A sorsolást a szövetség június 19-én 10 órától rendezi meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik