NŐI BAJNOKOK LIGÁJA

A hét három sztárja között nincs magyar érdekeltség, a Vipers–Metz összecsapásról viszont ketten is bekerültek. A házigazdától a 20–28-ról 38–38-ra mentett meccsen a hétgólos Ragnhild Valle Dahl, a vendégek részéről a 13 lövésből 12-szer eredményes Grace Zaadi került be. A harmadik sztár a volt győri Jovanka Radicsevics, aki 11 találatot jegyzett a Buducsnoszt Valcea elleni 23–19-es sikere során.

A HÉT HÁROM SZTÁRJA


A hét öt legszebb góljából a harmadikat a Krim Ljubljana játékosa, Laura Cerovak szerezte, a léc segítségével vette be a Győr kapuját. A magyar csapat sikere persze így sem forgott veszélyben.

A TOP 5 GÓL VIDEÓJA ITT! 

A hét legszebb védései között a második helyre sorolták a korábbi győri Jelena Grubisicét, Aneta Labuda parádés cunderét hárította bravúrosan a bukaresti kapus.

A TOP 5 VÉDÉS VIDEÓJA ITT! 

FÉRFI BAJNOKOK LIGÁJA

A hét góljai közé a második helyre fért fel a volt veszprémi Aron Pálmarsson, aki a Barcelona 36–32-es sikere során lőtte szét a PSG kapujának bal felső sarkát.A hét csapatába már bekerült egy magyar játékos, a PPD Zagreb ellen bravúrok sorát bemutató Mikler Roland lett a hét kapusa.Ha már a kapusok szóba kerültek, itt a hét top öt védése videón! 

Lidl az FTC Gyémántfokozatú támogatója