Kézi: megvan a megegyezés, Pálmarsson a Barcelonáé – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.16. 09:13
null
Aron Pálmarsson, itt még a Veszprém mezében a Barcelona ellen(Fotó: AFP)
Nagyon úgy néz ki, hogy végre lezárul Aron Pálmarsson, a Telekom Veszprém irányító-átlövőjének az ügye. A spanyol Mundo Deportivo információi szerint a magyar csapat és a Barcelona végre megegyezett egymással, az izlandi klasszis 2021-ig ír alá új klubjához.

 

Mint ismert, Pálmarsson a Veszprém nyári felkészülésének első edzése előtt 15 perccel rövid üzenetben jelezte a csapat edzőjének, hogy nem kíván megjelenni a tréningen, helyette hazautazik Izlandra. Ljubomir Vranjes tájékoztatta a klub elnökségét, valamint a klubot működtető gazdasági társaság vezetőségét, hogy a történtek miatt nem számít a játékosra a jelenlegi idényben.

A hírek szerint Pálmarsson megegyezett Barcelonába igazolásáról 2018 nyarától – miután lejár a veszprémi szerződése. Az izlandi játékos ugyan előbb szeretett volna a katalánokhoz szerződni, ám a magyar klub állítólag egymillió eurót kért érte, amit a Barcelona sokallt, és nem volt hajlandó kifizetni.

A helyzet azonban megváltozott, ugyanis Lasse Anderssonra újabb térdműtét vár, a dán kidőlésével pedig Raúl Entrerríos maradt az egyetlen klasszikus irányító a Barcelona keretében. Átmenetileg Jure Dolenec is játszik középen, de ő hosszú távon nem jelent megoldást erre a posztra. Nem úgy Pálmarsson, akinek megszerzése most már égető kérdés lett a Barcelonánál.

A Mundo Deportivo szerint a megegyezés megszületett a két együttes között: ennek értelmében Pálmarsson – aki a handball-planet.com szerint már hétfőn edzésbe áll – négy évre szóló szerződést ír alá, a hivatalos bejelentésre még a héten, jó eséllyel hétfőn vagy kedden kerülhet sor, az apróbb részletek tisztázása és a papírmunka elvégzése után.

Ami az átigazolási díjat illeti, bár a Veszprém először egymillió eurót kért, a végső összeg 700 ezer euró és egymillió között lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik