Kézi BL: veszprémi, szegedi és győri a forduló legjobbjai közt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.20. 11:54
null
Balogh Zsolt a Szeged egyik legjobbja volt a Barcelona ellen (Fotó: Földi Imre)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) szokás szerint elkészítette a hétvégi Bajnokok Ligája-forduló legjobbjaiból készült összeállításait. Mind a négy magyar csapatból kerültek be játékosok a legek közé.

A férfiaknál a forduló válogatottjában kapott helyet Lékai Máté és Balogh Zsolt is. A veszprémi irányító nyolc góllal csapata legeredményesebbje volt a PSG ellen hazai pályán elveszített csoportmeccsen, míg a szegedi jobbátlövő kilenc góllal járult hozzá a Barcelona legyőzéséhez. Az álomcsapatban szerepel a Veszprémnek tízszer betaláló Uwe Gensheimer is.

A férfiaknál maradva: a legszebb gólok közé bekerült Jonas Källman időn túli szabaddobása a Barcelona ellen, ezzel állította be a végeredményt a Szeged (31–28).

A nőknél a forduló sztárjai közé beválasztották Yvette Brochot: a holland beálló hét góljával a Brest elleni mérkőzés legjobbja volt. A forduló újonca a győriek 17 éves irányítója, Pál Tamara lett.

A kapusok közül ketten is a forduló legszebb védései közé férkőztek: a ferencvárosi Szikora Melinda, valamint a győri Kiss Éva is látható az összeállításban.

A legszebb védéseket ide kattintva tekinthetik meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik