Kézi BL: Mikleré a forduló védése; Kovacsics a legjobbak közt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.05. 10:55
Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata legyőzte a Bietigheimet a Bajnokok Ligájában, férficsapataink viszont nem tudtak nyerni a legrangosabb európai kupasorozatban. A Telekom Veszprém a Rhein-Neckar Löwentől, a Mol-Pick Szeged a PSG-től kapott ki. Ennek ellenére mindkét csapatból bekerült egy-egy játékos a hétvége legjobbjai közé.

De kezdjük a nőkkel. Az FTC-t 15 góljával győzelemre vezető Kovacsics Anikó természetesen ott van az EHF-nél a forduló legjobbjai között. A három kiválasztott játékos közül a szurkolók szavazatai döntik el, ki volt a hétvége legjobbja. Érdekesség, hogy a Győri ETO csak hétfő este fogadja a Thüringer HC-t, az európai szövetség ennek ellenére már közzétette összeállításait. Az FTC-t 15 góljával győzelemre vezető Kovacsics Anikó természetesen ott van az EHF-nél a forduló legjobbjai között. A három kiválasztott játékos közül a szurkolók szavazatai döntik el, ki volt a hétvége legjobbja. Érdekesség, hogy a Győri ETO csak hétfő este fogadja a Thüringer HC-t, az európai szövetség ennek ellenére már közzétette összeállításait.

A forduló legjobbjait ide kattintva nézhetik meg.

Kovacsics-gólok

A kapusok, pontosabban a legszebb védések rangsorában Bíró Blanka követelt helyet magának, méghozzá egy német hetes kivédésével. A legszebb védéseket ide kattintva nézhetik meg.

A Veszprém nagy csatában egy góllal kikapott a Löwentől, de Mikler Roland pazar védését (amelyből gyors egymásutánban kettőt is bemutatott) a forduló legszebbjének választotta az EHF. A legszebb védéseket ide kattintva nézhetik meg.

A legszebb gólokról szóló összeállításban pedig Mario Sostaric, a PSG-től kikapó Szeged légiósa kapott helyet. A legszebb gólokat ide kattintva nézhetik meg.

NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, C-CSOPORT
4. FORDULÓ
19.00:
Győri Audi ETO KC–Thüringer HC (német) (Tv:Sport1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik