Kézi BL: ismét bekerült egy szegedi a hét válogatottjába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.20. 13:42
Ismét bekerült a hét válogatottjába az európai szövetségnél a Pick Szeged egyik játékosa. Egy hete Balogh Zsolt, míg ezúttal a Schaffhausen hálóját 11 góllal megterhelő Dean Bombac érdemelte ki az elismerést.

FÉRFI KÉZILABDA BLFÉRFI KÉZILABDA BL

A Szeged szlovén irányítójának egyik gólja a hét legszebb találatainak sorába is bekerült, a heti győztes Bo Spellerberg Barcelona ellen eleresztett jobb felső sarkos lökete volt.

José Manuel Sierra a kapusok között iratkozott fel a legjobbak közé, dupla védését a negyedik legszebbnek látták a szerkesztők. Mikler Roland – a meccs végi heteshárításával – sorozatban harmadszor került be a heti összeállításba. A hét legnagyobb parádéja a kieli Johan Sjöstrand nevéhez fűződött.

A hét csapata: Rodrigo Corrales (Wisla Plock) – Timur Dibirov (Vardar Szkopje), Mathieu Grebille (Monpellier), Dean Bombac (Pick Szeged), Ratko Sztojkovics (Meskov Breszt), Marko Vujin (THW Kiel), Fahrudin Melics (PSG).

NŐI KÉZILABDA BL

A hét leglátványosabb góljait tömörítő összeállításba a győri beállós, Heidi Löke egyik gólja negyedikként került be, a legszebbnek Cristina Neaguét (Buducsnoszt) látták, a román átlövő talpról engedett el egy óriási bombát a Vardar ellen.

A női BL-ben a hét sztárjai: Nora Mörk (Larvik), Szanja Damnjanovics (Viborg), Marta Zderic (Buducsnoszt). A forduló újonca a volgográdi Darja Dmitrijeva lett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik