Kézi BL: csodás gól, hihetetlen bravúrok, ketten is az álomcsapatban – videók

Vágólapra másolva!
2017.03.13. 12:08
Az EHF Tv a kézilabda Bajnokok Ligája legutóbbi fordulója után is megválasztotta a játékhét legjobbjait, mind a nőknél, mind pedig a férfiaknál. Ahogy lassan már-már szokásossá válik, ezúttal is remekeltek a magyarok: a Telekom Veszprémtől, a Mol-Pick Szegedtől, az FTC-től és a Győri Audi ETO KC-tól is került be játékos az e heti legekbe!

Jonas Källman, a Mol-Pick Szeged balszélsője a hét álomcsapatába is bekerült – a svéd hét góllal járult hozzá csapata Löwen elleni 30–24-es sikeréhez. Momir Ilics, a Telekom Veszprém játékosa is ott van a legjobbak között, ő kilencszer talált be a Flensburg elleni 34–28-as győzelem során.Jonas Källman, a Mol-Pick Szeged balszélsője a hét álomcsapatába is bekerült – a svéd hét góllal járult hozzá csapata Löwen elleni 30–24-es sikeréhez. Momir Ilics, a Telekom Veszprém játékosa is ott van a legjobbak között, ő kilencszer talált be a Flensburg elleni 34–28-as győzelem során.

A HÉT ÁLOMCSAPATÁT IDE KATTINTVA TEKINTHETIK MEG!

A forduló legszebb védései között ott van José Manuel Sierra (Szeged) bravúrja, az első helyre egyenesen Mirko Alilovic Flensburg elleni zseniális védése került!

SIERRA ÉS ALILOVIC BRAVÚRJÁT IDE KATTINTVA TEKINTHETIK MEG!

Alilovicnak egyébként egy másik szenzációs védéséről is külön videót adott ki az EHF Tv

A hölgyek között is remekeltek a kapusok: Bíró Blanka (FTC) mellett Kiss Éva (Győr) bravúrja is ott van a toplistán, utóbbi villanása ráadásul az első helyre került!

BÍRÓ BLANKA ÉS KISS ÉVA VILLANÁSÁT ITT NÉZHETIK MEG!

A legszebb gólok között a harmadik helyre került Nora Mörk (Győr) Larvik elleni (egyik) bombája – a Győr jobbátlövője egyébként hatszor volt eredményes a Larvik (26–25) ellen.

NORA MÖRK GÓLJA A LEGSZEBBEK KÖZÖTT!

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
B-CSOPORT, 14. FORDULÓ

RHEIN-NECKAR LÖWEN (német)–MOL-PICK SZEGED 24–30 (12–14)

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT!

A-CSOPORT, 14. FORDULÓ
TELEKOM VESZPRÉM
SG FLENSBURG (német) 34–28 (17–18)

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT!

NŐI BAJNOKOK LIGÁJA
KÖZÉPDÖNTŐ, 6. FORDULÓ
FTC-RAIL CARGO HUNGARIA
BUDUCSNOSZT PODGORICA (montenegrói) 23–24 (8–9)

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT!

KÖZÉPDÖNTŐ
LARVIK HK (norvég)–GYŐRI AUDI ETO KC 25–26 (12–14)

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik