Görbicz Anita nem találta a ritmust a vasárnapi meccsen (Fotó: Mirkó István)
Görbicz Anita nem találta a ritmust a vasárnapi meccsen (Fotó: Mirkó István)

 

 
Ön szerint továbbjut-e a Győri ETO a Valcea elleni BL-párharcból?
Összes szavazat:9598
Szavazás kezdete: 2010. 03. 26
A szavazást lezárták.
Igen. - 70%
Nem. - 29%
 

– Csalódottnak látszik.
– Hazai pályán nem lehetünk elégedettek a döntetlennel. Gratulálok a románoknak, igazán jó csapatuk van, de a mi játékunk nem volt az igazi. Még nincs vége a párharcnak: a Valcea játékosai most úgy örültek, mintha már továbbjutottak volna, de lesz egy visszavágó...

– Milyen pozitívumai voltak a mérkőzésnek, amelyekre lehet építeni a héten?

– Az biztos, hogy amikor igazán összeállt a védekezésünk, nem volt semmi baj, néhányszor a lerohanásaink is sikerültek, de nem tudtunk folyamatosan ezen a szinten játszani.

– Mi az, amin mindenképpen változtatni kell vasárnapig?
– Még keményebben, még agresszívabban kell védekeznünk például a beállóssal szemben, de emellett helyzetkihasználásunkon is volna mit javítani.

– Mire számít a romániai visszavágón?
– Nem szeretnék még azzal a meccsel foglalkozni. Megnézzük a videofelvételeket, és lesz egy hetünk levonni a tanulságokat. Az biztos, hogy keményen felkészülünk, és mindent megteszünk a továbbjutásért.

 VOINA: KÖZELEBB KERÜLTÜNK A CÉLHOZ
 

Bár a hivatalos sajtótájékoztatón nem nyilatkozott Radu Voina, az Európai Kézilabda-szövetségnek (EHF) „kénytelen" volt megszólalni.

 

„Közelebb kerültünk a döntőhöz, annak ellenére, hogy nagyon sok hibát követtünk el, de a lányok most már tudják, mi a következő lépés. Az egész mérkőzés a védekezésről szólt" – mondta.