Férfi kézilabda: Vadkerti megsérült a Pick-Szeged edzőtáborában

Vágólapra másolva!
2010.08.11. 20:16
Vadkerti Attila, a Pick-Szeged férfi kézilabdacsapatának 28 éves balszélsője a csapat tatai edzőtáborában megsérült, amikor a szlovákiai Érsekújvár együttesével játszottak edzőmeccset.

Vadkertinek a jobb keze sérült meg, így ő elhagyta az edzőtábort, hogy visszatérhessen Szegedre, alaposabb kivizsgálásra. A játékos a klub honlapján, a pick-szeged.sport.hu-n beszélt az esetről.

„Kedd este edzőmeccset játszottunk a szlovákiai Érsekújvár ellen. Ellenfelem egy felugrásnál alám állt, és mivel nem akartam fejjel talajt fogni, előreraktam a kezem. A hatalmas esésnél tompítani próbáltam, ekkor ütöttem meg iszonyatosan a jobb kezemen a hüvelykujjam. Halász Máté jóvoltából megvizsgáltak a tatabányai kórházban, ahol még nem tudták eldönteni, hogy eltört-e. Sőt az sem kizárt, hogy szakadtak a szalagok. Vonatra szálltam, és Szegedre utaztam, ahol doktor Török László megvizsgált. Két hétig gipszet kaptam, amivel edzeni tudok, játszani viszont nem. Csütörtökön visszatérek a csapathoz, Tatán készülök tovább, illetve péntektől a padról segítek a csapatnak. Kisebb törés van az ujjamban, illetve a szalagok is sérültek, ezért leszek kényszerpihenőn" – mondta Vadkerti Attila.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik