Férfi kézilabda: Nem haragszom Nagy Lacira - Mocsai Lajos

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2011.01.03. 09:43
Mocsai Lajos, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya elmondta: január 2-án lejárt a Nagy Lászlónak adott határidő, és a szövetség elnöksége arról tájékoztatta a szakembert, hogy az átlövő nem vesz részt a világbajnokságon.

„A két félnek nem sikerült megállapodnia. Nem haragszom Nagy Lacira, de a vébé nem arról szól majd, hogy ő ott van-e vagy sem. Annak tudatában építem tovább a válogatottat, hogy ő most nincs. Bízom benne, hogy ez a téma most lezárult, a keret tagjai pedig még motiváltabbak lesznek, és összefognak egy jó eredmény eléréséért" – mondta Mocsai Lajos.

A világklasszis kézilabdázóval arról folytak a tárgyalások, hogy miként tudna részt venni a fontos tornán. Nagy már másfél éve nem játszott a válogatottban, és két hónapja jelezte: addig nem jön, amíg az általa felvetett gondok – például a sportolók napidíja és biztosítása – nem oldódnak meg. Nagy László mellett kiálltak a társak, és tárgyalást kezdeményeztek a szövetséggel, rövid ideig arra is esély mutatkozott, hogy a játékos mégis vállalja a vb-szereplést.

Az MTI érdeklődésére Nagy László közölte: „részéről hírzárlat van és megértést kér."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik