Férfi kézi: Vujin megerősítette, a Vardar Szkopjéban folytatja

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.21. 16:17
null
Marko Vujin megerősítette, a Vardarban folytatja (Fotó: AFP)
Marko Vujin a balkan-handball.com-nak megerősítette, a 2020–2021-es idénytől kezdve az északmacedón Vardar Szkopjéban folytatja a pályafutását.

 

A korábban a Veszprémben és a Kielben is megforduló Marko Vujin legutóbb a portugál Sporting CP játékosa volt, az idény végén azonban közös megegyezéssel távozott. A jobbátlövőt kereső Vardar pedig le is csapott a szabadon igazolható 35 éves szerb játékosra – ezt maga Vujin erősítette meg.

„A Vardar nagy csapat, a Bajnokok Ligája címvédője. Vonzott egy új történet, amelyet Mihajlo Mihajlovszki (a Vardar régi-új tulajdonosa – a szerk.) neve fémjelez. A Szkopjéra jellemző hangulat olyan nagy kézilabdás városokra emlékeztet, mint Veszprém és Kiel. A leginkább az vonzott, hogy a Vardarnak jó csapata lesz a következő idényben. A körülményekről, az emberekről és a városról csak jót hallottam. Szeretném, ha együtt érnénk el a klub nevéhez méltó sikereket” – idézi a balkan-handball.com Marko Vujint.

Mint ismert, a Vardar néhány hónappal ezelőtt még a csőd elkerüléséért küzdött, ám azóta a 2013-ban elbúcsúzó volt tulajdonos, Mihajlo Mihajlovszki visszatért a klub élére, és rendezte az anyagi kérdéseket.

Ezt követően Tyimur Gyibirov, Christian Dissinger és a kapitány Sztojancse Sztoilov jelezte, hogy marad Szkopjéban. A 24rakomet.mk beszámolója szerint a Vardar célkeresztjében jelenleg három játékos is van: a horvát irányító, Lovro Jotic (előszerződése van a Benficával), a Kielce szintén horvát irányító-átlövője, Igor Karacic és a szlovén irányító, Miha Zarabec, akit a 30 százalékos fizetéscsökkentést tervező Kielből csábítana el az északmacedón együttes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik