Férfi kézilabda: Marjanac sajnálná, ha el kellene mennie Szegedről

HEKA LÁSZLÓHEKA LÁSZLÓ
Vágólapra másolva!
2010.04.29. 18:42
Dragan Marjanac tudja, hogy nehéz időket él meg csapata, ám a szerb kapus továbbra is szeretne a Pick-Szegednél maradni. Ha a vezetőség számít rá, akkor Luka Zvizej is marad a szegedi kézilabdacsapatnál.

„Nagyon szeretnék maradni Szegeden, jó lenne, ha a klub stabil lábakon állna és partiban tudna lenni az MKB Veszprémmel. Tisztában vagyok viszont azzal, hogy milyen időket élünk. Szeretek Szegeden élni, kedvelem az itteni embereket, tehát ha csak rajtam múlik, akkor maradok. Nagyon sajnálnám, ha mennem kellene, de a profi sport kegyetlen tud lenni" – idézi Marjanacot a Balkan Handball nevű internetes újság.

Hasonlóképp nyilatkozott Luka Zvizej, aki saját maga szerint is élete legjobb formáját nyújtja a mostani idényben.

„Még egy évig érvényes szerződésem van a csapattal, így ami engem illet, én maradnék. Ha viszont a vezetőség úgy dönt, hogy elad, akkor a menedzserem veszi át az ügyet. Az eddigi legjobb évadom volt a mostani, amióta kézilabdázom. Minden meccsen a legjobb tudásom szerint játszom, és nagyon örülök, hogy szinte végig a pályán lehetek. Kevés időm marad a pihenésre, de nem panaszkodom, mert nagyon is jól tudom, milyen érzés, ha nem játszol" – mondta a szlovén szélső a Siol Sportnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik