Férfi kézilabda: különös feladattal kezdett a Fradi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.17. 18:53
null
Az edzés előtt mindenki leírta, hogy mit vár a szezontól (Fotó: Fradi.hu)
Hétfőn elkezdte a felkészülést a bajnokságra a Ferencváros férfi kézilabdacsapata, amely százszázalékos teljesítménnyel jutott fel az NB I-be.

 

Adorján Gábor vezetőedző 15 mezőnyjátékossal és három kapussal, valamint két junior játékossal kezdte meg a szezont. A népligeti Elek Gyula Arénában megjelent a teljes keret, így az új kézilabdázók is: Grebenár Gábor, Mikita Bence, Marián Zernovic, Rédai Krisztián, Pordán Bálint, Oláh Tamás és Bali Richárd.

Az öltözőben tartott csapatmegbeszélésen a szakmai stáb közölte a sportolókkal is a célkitűzést, a biztos bennmaradást. „Rég vártam ennyire edzést, hetek óta azon agyalok, hogy mi lesz a szezonban. Rengeteg variációs lehetőség van ebben a csapatban, öröm lesz veletek dolgozni” – idézte Adorján Gábort a klub hivatalos honlapja.

A játékosok megkapták a szerelésüket és a házirendet, majd a közös ebéd után első alkalommal edzettek együtt. A programban csak egy közös foci és egy kinti futás szerepelt. A tréning előtt mindenki leírta névvel ellátva egy papírra, hogy mit vár az idénytől, a szakmai stáb pedig ezeket a lapokat eltette, és csak az évad végén veszi elő.

A Ferencváros Cegléden kezdi a bajnokságot a szeptember 10-i hétvégén.

A csapat kerete a 2017/2018-as szezonra:
Kapusok:
Nagy Levente, Tuba Kovács Ervin, Marián Zernovic
Mezőnyjátékosok: Bakos György, Bali Richárd, Benis Bence, Benmiloud Yassine, Bujdosó Bendegúz, Grebenár Gábor, Kocsi András, Marczinkó Máté, Mikita Bence, Nagy Máté, Oláh Tamás, Pál Gergely, Pálos Gábor, Pordán Bálint, Rédai Krisztián.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik