Férfi kézi Eb: visszavonulhat a válogatottságtól a Veszprém játékosa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.16. 09:43
null
Nenadicsnak hosszabb pihenőre van szüksége (Fotó: Starsport)
Nyolc évvel ezelőtt mutatkozott be a szerb férfi kézilabda-válogatottban Petar Nenadics, a Telekom Veszprém decemberben szerződtetett játékosa, aki az Európa-bajnokság két vesztes mérkőzése után úgy nyilatkozott, hosszabb pihenőre van szüksége.

 

 

Szerbia az első fordulóban a horvátoktól, majd a svédektől szenvedett vereséget, de Izland ellen még kiharcolhatja a továbbjutást. Nenadics utóbbi mérkőzést követően úgy nyilatkozott, hogy az Eb után pihenni szeretne, és egy ideig nem kíván a válogatottban szerepelni.

„Azt még nem tudom, hogy ez csak egy szünet lesz vagy végleges visszavonulás. Pihenőre van szükségem, amióta válogatott játékos vagyok, csupán két nagy versenyt hagytam ki. A családom és a barátaim több időt érdemelnek” – idézte őt a szerb Blic.

Az elképzelését néhány emberrel már megosztotta korábban, úgy vélte, az idő dönti el, hogyan tovább. „A célom az olimpiai szereplés volt, de egyre inkább tudom, hogy a testemnek több pihenésre van szüksége. Nem is vagyok elégedett a válogatottbeli játékommal” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik