Férfi kézilabda: David Davis egy éjszakát már Veszprémben töltött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.09. 08:45
null
David Davis évekig dolgozott a Vardarnál (Fotó: Gol.mk)
Hétfőn Veszprémbe érkezett, és az éjszakát Betekints Wellness és Konferenciahotelben töltötte David Davis, akiről napok óta az a hír járja, hogy ő lehet a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának új edzője.

 

A veszprémi klub hosszú évek óta ebben a szép fekvésű négycsillagos szállodában helyezi el a vendégcsapatokat, hasonlóképpen a játékvezetőket, ahogy a kézilabdasport neves személyiségeit is.

Az SzPress Hírszolgálat arról is értesült, hogy a 41 éves spanyol szakember – aki jelenleg az egyiptomi férfiválogatott szövetségi kapitánya – kedden már el is utazik Magyarországról.

A Handball-Planet információja szerint, ha sikerül megállapodniuk a feleknek, akkor Davist kedden akár be is mutathatják a klub vezetői.

A 42 éves szakember 2014-ben kezdte meg edzői karrierjét a Vardar Szkopje férficsapatánál Raúl González segítőjeként. A 2016–17-ben ő vezette egy ideig a Vardar női csapatát, és a jelenlegi egyiptomi munkavállalása előtt Eduard Koksarov segítőjeként az orosz férfiválogatottnál is megfordult.

A Veszprémet – Ljubomir Vranjes felmentése után – megbízott edzőként Gulyás István irányította az elmúlt hétvégén Bresztben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik