Férfi kézilabda: a rutinos beálló hosszabbított a Dabassal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.05.30. 18:42
null
Szöllősi Szabolcs (balra) marad Dabason (Fotó: dabashandball.hu)
A két éve Dabason játszó 76-szoros válogatott beálló, Szöllősi Szabolcs egy évet hosszabbított a férfi kézilabdaklubbal, így Tomori Győző edző a 2020–2021-es szezonban is számíthat rá.

„Nagyon jól érzem magam itt Dabason. Családias a hangulat, jó a kapcsolatom mindenkivel az egyesület körül, ez is szerepet játszott a közös folytatásban” – mondta a 31 éves beálló a klub hivatalos honlapjának, majd beszélt a játékoskeret változásáról is.

„Nagy lesz a játékosmozgás a nyáron, hiszen többen távoztak a csapatból, és a helyükre új játékosok érkeznek illetve az utánpótlásból is többen fognak nagyobb szerepet kapni. Csak magyar játékosokkal vágunk neki a következő szezonnak, de én bizakodó vagyok. Úgy gondolom, a fiatalokat nem kell majd motiválnunk. Én is próbálok segíteni nekik mindenben, amiben csak tudok, hogy átadjam a tudásomat és a rutinomat. Nagy feladatok előtt állunk, amit nem lesz könnyű elérni, de ha égni fog bennünk a tűz, akkor akár meglepetést is fogunk tudni okozni” – tekintett előre Szöllősi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik