SEHA-liga: valószínűleg a nyolc között száll be a Veszprém

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2020.10.06. 20:05
null
Nenadicsék lehet, hogy később kezdik el a SEHA-ligát (Fotó: Penovác Károly/Veszprém Megyei Napló)
Minden valószínűség szerint csak a negyeddöntőben kapcsolódik be a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata a SEHA-liga új idényébe.

 

Az északmacedón 24rakomet.mk szakportál a minap arról írt, hogy a Veszprém és a fehérorosz Meskov Breszt sem indul a regionális bajnokság új kiírásában, így csak nyolc csapattal rajtol el az idény. Okként pedig a koronavírussal összefüggő utazási és szervezési nehézségeket jelölte meg a portál.

Megkeresésünkre a Telekom Veszprém cáfolta a hírt, ám azt a magyar klubnál elismerték, hogy a csapat valószínűleg a sorozat későbbi szakaszában, a negyeddöntőben kapcsolódik be a küzdelmekbe.

Hasonló lehet a helyzet a Meskov Bresztnél, ezért nem adta még ki a SEHA-liga – amellyel a bakonyiak hároméves szerződést kötöttek tavaly – az idei versenyprogramját.

Azt is érdemes megemlíteni, hogy a veszprémi utánpótlás – köztük az U21 – helyzete nem túl rózsás a koronavírus-járvány miatt, ezért a fiatalok helyett jelen állás szerint a legerősebb kerettel kellene részt vennie David Davis együttesének a regionális bajnokságban. Minden bizonnyal ez is közrejátszik a fentebb vázolt esetleges későbbi kezdésben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik