Férfi kéziválogatott: az elnök szerint Csoknyai lehet a hosszú távú megoldás is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.19. 17:33
Csoknyai István jelenlegi megbízatása ugyan ideiglenes, de a szövetség vele képzeli el a 2019-es kézilabda-vb-t és az azutániakat is – nyilatkozta az elnök, Kocsis Máté.

A Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége csütörtökön döntött arról, hogy a következő két Európa-bajnoki selejtezőre megbízott kapitányként felkéri Csoknyai Istvánt, az élvonalbeli Balatonfüred vezetőedzőjét. hogy a következő két Európa-bajnoki selejtezőre megbízott kapitányként felkéri Csoknyai Istvánt, az élvonalbeli Balatonfüred vezetőedzőjét.

„Pontatlan fogalmazás az ideiglenes szó – mondta az Echo TV-nek Kocsis Máté, az MKSZ elnöke Csoknyai István kinevezéséről. – Ideiglenesen most a két Eb-selejtezőre neveztük ki, de mondom, a világbajnokságra is vele megyünk, és az azt követő időszakban is gondolkodunk a személyében. Az, hogy mellé ki társul majd, kik kerülnek még a stábba, esetleg ki lehet még a társa vagy társ szövetségi kapitány, arról még vita van, vele is egyeztetünk."

A válogatott hétfőtől készül együtt a Szlovákia és az Olaszország elleni Eb-selejtezőre.

„Hétfő, kedd, amikor tudunk egy kicsit gyakorolni, plusz ne felejtsük el, hogy sok csapatnak nagyon sok mérkőzése volt, gondolok itt a Tatabányára, a Veszprémre, de a Szegednek is nagyon nehéz derbije lesz vasárnap Veszprémben. Úgy vélem, nagyon oda kell figyelni, hogy a játékosok milyen állapotban jönnek, kit hogyan lehet terhelni és hogyan lehet majd a harci kedvet, a harci szellemet, a formát a maximumra tekerni" – nyilatkozta Csoknyai István, a kézilabda-válogatott megbízott szövetségi kapitánya.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik