Férfi kézi: újabb sztárját veszítheti el a Vardar, irány az NB I?

Vágólapra másolva!
2019.04.02. 19:41
null
Egyre valószínűbb, hogy Borozan távozik Szkopjéból (<strong>Fotó</strong>: AFP)
A napokban rendezik Bresztben a férfi kézilabda SEHA-liga négyes döntőjét, ahova a Vardar Szkopje egyik kulcsjátékosa, Vuko Borozan nélkül érkezett meg. Északmacedón sajtóhírek szerint a montenegrói átlövő távozik a nyáron, és azt sem tartják elképzelhetetlennek, hogy Veszprémben folytatja a pályafutását.

Borozan távolléte újra felerősítette a jövőjével kapcsolatos pletykákat. A 24 éves balátlövő tavaly decemberben esett át térdműtéten, azóta csak néhány meccsen lépett pályára, és a formája sem idézi a korábbit. Még két évig érvényes a jelenlegi szerződése a Vardarnál, mégis az tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek, hogy a szezon végeztével távozik Szkopjéból. Állítólag a hozzáállásával is próbálja kikényszeríteni az utóbbi időszakban, hogy engedjék el.

A 24rakomet.mk szerint a Barcelonát és a Veszprémet is érdekelheti a megszerzése, David Davis edző személye miatt mégis a magyar csapatot tartják az esélyesebb célpontnak.

Ha Borozan valóban elhagyja a Vardart, az újabb érzékeny veszteség lenne a klubnak. Mint ismert, a horvát irányító, Igor Karacic a Kielcéhez, a brazil beálló, Rogerio Moraes pedig a Veszprémhez távozik a nyáron, míg a lett jobbátlövő, Dainis Kristopans 2020 januárjától lesz a PSG játékosa.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik