Férfi kézi: további három évig Pastor marad a Szeged edzője

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.05.24. 19:35
null
Juan Carlos Pastor (jobbra) 2021 nyaráig meghosszabbította szegedi szerződését (Fotó: Török Attila)
Szerződést hosszabbított Juan Carlos Pastor, a bajnok Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője, valamint Marko Krivokapics másodedző.

Az új megállapodásokat Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóságának elnöke jelentette be a Sport Tv csütörtöki, Mai helyzet című műsorában.

Mindkét edző szerződése 2021. június 30-ig szól.

„Nagy öröm, hogy sikerült a megállapodás, elégedettek vagyunk azzal a munkával, amelyet Pastor és segítője, Krivokapics végez a csapattal. Nagyszerű idényt zártunk, de mi már a jövőt építjük, mert a céljaink nem változnak, szeretnénk újabb dicsőségeket szerezni Szeged városának” – nyilatkozta Szűcs Ernő Péter.

A tapasztalt spanyol szakember úgy fogalmazott, örömmel írta alá új szerződését, hiszen szép idényt zártak, és a jövőben is szeretnének nagyot alkotni.

„Éppen ezért folytatjuk a munkát annál a klubnál, amelytől sokat kaptunk. Kevés hely van a világon, ahol ilyen ideális feltételek között lehet dolgozni. Szeged ebben az élen jár. Nagyszerű a háttér, egy remek csapat és kiváló közösség vesz körül bennünket” – fogalmazott Pastor.

A Szeged 11 év után megszerezte újabb, története harmadik bajnoki címét a Telekom Veszprém elleni döntőben. A Magyar Kupában ezüstérmes lett, a Bajnokok Ligájától pedig a rájátszás első körében, a 14 között búcsúzott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik