Férfi kézi: szerb válogatott kapus, portugál irányító Győrben

MOHAY GÁBORMOHAY GÁBOR
Vágólapra másolva!
2013.06.29. 19:45
A férfi kézilabda NB I-be feljutó Győri Széchenyi SE vezetése gőzerővel folytatja a csapat megerősítését.

Arról már beszámoltunk, hogy Magi Serra Cortina személyében spanyol edzője lesz a nagy terveket dédelgető együttesnek, amelynek jelentősen kicserélődik a játékoskerete. Ugyancsak Spanyolországból szerződtették Hugo Garza Hernándezt, és már eldőlt a sepsiszentgyörgyi, Veszprémben is megforduló Halász Levente érkezése is.

A klub három újabb három játékosa a Vojvodinából igazolt, 198 centis, 23 éves szerb válogatott kapus, Sztanko Abadzsics, a 29 éves, 192 centis portugál válogatott irányító, Filipe Mota, aki a Porto Vitalis játékosaként Bajnokok Ligája-tapasztalatokkal érkezik, valamint „váltótársa”, a 24 esztendős, Győrből származó, volt juniorválogatott Simon Bence (Csurgó), aki jogi tanulmányait Győrben folytatja.

A SZESE igazolna még egy balkezes szélsőt, akit a hazai kínálatból választana.

Távozik a csapatból Schneider Miklós, Bella Viktor, Nagy Dániel, Kovácsovics László, Kányai Róbert, Kőhalmi Dániel és Hollós Máté, ugyanakkor változatlanul a a klub rendelkezésére áll a 43 esztendős, elnyűhetetlen Rosta Miklós (a volt válogatott beálló a szakmai vezetésből is kiveszi részét).

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik