Férfi kézi: szerb átlövővel erősít az FTC, többen távoznak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.11. 11:09
Szerb átlövővel erősít a Ferencváros férfi kézilabdacsapata, amely szerződtette a 20 esztendős Nikola Ivanovicsot a belgrádi Partizantól – adta hírül a zöld-fehér klub hivatalos honlapja.

A 195 centiméter magas, balkezes átlövő a mostani idényben bejutott a Partizannal a szerb bajnokság felsőházi rájátszásába, amelyben a Zeljeznicarnak nyolc, a Novi Pazarnak négy, a Vojvodinának három gólt dobott az elmúlt hetekben.

Ivanovics szerződtetésére azért volt szükség, mert az idény végén két jobbátlövő, Ancsin Gábor és Oláh Tamás is távozik az FTC-től – írja a fradi.hu.

„Nagyon örülök annak, hogy olyan klubhoz szerződtem, amelynek ilyen hagyományai vannak, de azért is boldog vagyok, mert végre Magyarországra igazolhatok, régóta szerettem volna ott játszani. Remélem, olyan teljesítményt tudok nyújtani a Fradiban, hogy meghívót kapok a szerb felnőttválogatottba is” – idézi a klubhonlap Ivanovicsot, aki jelenleg a szerb juniorválogatott csapatkapitánya és első számú jobbátlövője.

A négyes légióskvóta Ivanovics érkezésével nem forog veszélyben, hiszen a nyáron a montenegrói Rade Mijatovics és a grúz Tejmuraz Ordzsonikidze is elhagyja a Ferencvárost. Rajtuk kívül Bali Richárd és Pálos Gábor is távozik a Fraditól.

Ivanovics az FTC második nyári szerzeménye a Budakalász válogatott szélsője, Bohács Sándor után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik