Férfi kézi: Székely Márton megmutatta tatabányai családi otthonát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.30. 13:00
Székely Márton feleségével, Katával gyönyörű otthont épített fel Tatabányán, amit Zarával és Max-szal, a két boston terrierrel, valamint Gigi nyuszival osztanak meg. A 29 éves kézilabdakapus azonban a következő idénytől kevesebb időt tölthet a családjával, ugyanis Veszprémben folytatja a pályafutását.

Székely Márton gyerekként a sportiskolában először a labdarúgásba kóstolt bele, s bár ott is hamar a kapuban találta magát, kézilabdázóként először más posztot szántak neki. A 29 éves kapus nevelőegyesülete, a PLER után a Balatonfüred, a Csurgó, majd az elmúlt három évben a Tatabánya kapuját védte.Székely Márton gyerekként a sportiskolában először a labdarúgásba kóstolt bele, s bár ott is hamar a kapuban találta magát, kézilabdázóként először más posztot szántak neki. A 29 éves kapus nevelőegyesülete, a PLER után a Balatonfüred, a Csurgó, majd az elmúlt három évben a Tatabánya kapuját védte.

„A szívemhez a legközelebb a Tatabánya áll, hiszen itt találtam meg a feleségemet, itt alakítottuk ki a közös otthonunkat – mondta. – Ez nem azt jelenti, hogy nem éreztem magam jól Csurgón, Balatonfüreden vagy az anyaegyesületemben, a PLER-nél, mindenhonnan szép emlékeket őrzök. De ez a három év Tatabányán kimagasló volt és feledhetetlen, a sportkarrierem és a magánéletem szempontjából is. Nekem az mindennél fontosabb, hogy itt megtaláltam a családomat.”

Videónkban elmondja, miért nem mondhatott nemet a Telekom Veszprém megkeresésére. Valamint azt is elárulja, mi a specialitása a konyhában.

Ha még többet szeretne megtudni Székely Mártonról, keresse a pénteki Nemzeti Sport Sportkrém mellékletét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik