Férfi kézi: Sterbik az idény végén visszavonul – sajtóhír

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2019.10.30. 10:55
null
Sajtóhírek szerint az idény végén visszavonul Sterbik Árpád (Fotó: Tumbász Hédi)
Sajtóhírek szerint az idény végén visszavonul Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának kapusa. Szerződése a nyáron lejár, és a gol.mk úgy értesült, nem hosszabbítja meg azt.

 

A macedón sportportál információi szerint Sterbik Árpád a nyáron befejezi pályafutását, a „sportág egyik legnagyobbja nélkül marad” – olvasható a főcímben. A gol.mk úgy értesült: a 39 éves kapus meghosszabbíthatná az idény végén lejáró veszprémi szerződését, azonban valószínűleg inkább visszavonul.

Sterbik 2018 nyarán tért vissza Veszprémbe (ahol korábban 2001 és 2004 között szerepelt), két évre szóló szerződést kötött. A világ- és Európa-bajnok kapus korábban a Ciudad Real, a Barcelona és a Vardar Szkopje kapuját is védte, négyszeres Bajnokok Ligája-győztes, a SEHA-ligát kétszer nyerte meg, négyszeres macedón és hétszeres spanyol bajnok.

Ahogy korábban megírtuk, visszavonulását követően a Veszprém a PSG kapusával, Rodrigo Corralesszel erősíthet, aki iránt érdeklődtek a bakonyiak a Le Parisien beszámolója szerint (a magyar klub nem kommentál átigazolási pletykákat).

(via)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik