Férfi kézi: Stepancic hosszabbított Szegeden – hivatalos

H. T.H. T.
Vágólapra másolva!
2020.06.12. 17:43
null
Luka Stepancic 2024-ig írt alá a Mol-Pick Szegeddel (Fotó: Tumbász Hédi)
Igaznak bizonyultak a korábbi sajtóhírek, szerződést hosszabbított a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával Lula Stepancic – olvasható a klub hivatalos honlapján.

A Tisza-partiak beszámolója szerint a 2019-ben két évre aláíró játékos most újabb három évig kötelezte el magát a klubnál, így az új megállapodás 2024-ig érvényes.

„Nagy öröm számomra, hogy ilyen hosszú távra tervezhetek Szegeden, ahol a családommal remekül érezzük magunkat. Itt mindenki imádja a kézilabdát, hihetetlen légkör veszi körül a klubot, nagyszerű érzés ehhez a közösséghez tartozni. Komoly célokért küzdünk, és ezeknek az elérésében szeretnék tevékeny szerepet vállalni. Egyre közelebb a felkészülés kezdete, amit nagyon várok, mert mindenki, a csapattársak, a szurkolók nagyon hiányoznak” – fogalmazott a 29 éves jobbátlövő a pickhandball.hu-nak.

Stepancic az NB I-ben eddig 13 meccsen lépett pályára, és 40 gólt szerzett. A Bajnokok Ligájában 10 összecsapáson 40 találatot jegyzett.

„Egy nagyon jó szellemiségű, kiváló sportolót ismertünk meg benne. Célunk nem változott: az álmainkat továbbra is szeretnénk megvalósítani” – nyilatkozta a klub elnöke, dr. Szűcs Ernő Péter.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik