Férfi kézi: régi-új elnök Veszprémben, fontos módosítás az alapszabályban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.16. 18:11
A Veszprémi Építők Sport Egyesület megtartotta közgyűlését, amelyen megválasztotta a klub új elnökségét. Az új elnök Szabó János, a Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettese lett, aki korábban betöltötte már ezt a pozíciót – olvasható a klub hivatalos honlapján.

Főtitkárnak Fazekas Zsoltot választották, elnökségi tagoknak pedig Eppel Jánost, Lakatos Antalt és Tóth Lászlót.

A Veszprém Handball Team Zrt. is megtartotta közgyűlését, amelyen a tulajdonosok egy fontos kérdésben módosították a zrt. alapszabályát.

„A Társaság – amennyiben pályaválasztó – köteles az általa működtetett kézilabdacsapat/csapatok magyar és nemzetközi bajnokságokban kiírt hazai rendezésű mérkőzéseit szervezőként (2004. évi I. tv. 66. §) Veszprém megyei jogú város közigazgatási határain belül lebonyolítani, amennyiben ezen a területen belül van a sportrendezvények lebonyolítására megfelelő helyszín.

Az ügydöntő FB – rendkívüli esetben – esetenként felhatalmazhatja a vezérigazgatót, hogy a hazai mérkőzést más helyszínen rendezze meg, ha arra a mérkőzés szokásos helyszíne bármely okból nem alkalmas, vagy a mérkőzés más helyszínen történő megrendezését a magyar vagy a nemzetközi szövetség írja elő.

Az Alapszabálynak ez a rendelkezése csak valamennyi részvényes egyhangú határozatával módosítható.”

A zrt. közgyűlésén vezérigazgatónak Sevinger Zsoltot nevezték ki, aki eddig cégvezetőként dolgozott a részvénytársaságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik