Férfi kézilabda: Pastor nem kíván Bunticcsal tovább dolgozni

Vágólapra másolva!
2017.12.17. 23:05
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata vasárnap Denis Buntic nélkül játszott és kapott ki 24–22-re a Tatabánya elleni bajnokiján. A mérkőzés után kiderült, hogy a 35 éves horvát jobbátlövőt valószínűleg nem látjuk többet pályára lépni szegedi mezben.

Juan Carlos Pastor, a Mol-Pick Szeged spanyol vezetőedzője a következőt nyilatkozta tatabányai vereségük után: „Tizennyolc eladott labdával, lerohanásból kapott tíz góllal nem lehet nyerni. Az utolsó percben már arra kellett figyelni, ne kapjunk ki hárommal vagy néggyel, hiszen otthon hárommal győztünk, ez a végén fontos lehet. Denis Buntic távolmaradásáról annyit, nem illeszkedett be csapatunkba, ilyen játékossal pedig nem szeretnék tovább dolgozni."„Tizennyolc eladott labdával, lerohanásból kapott tíz góllal nem lehet nyerni. Az utolsó percben már arra kellett figyelni, ne kapjunk ki hárommal vagy néggyel, hiszen otthon hárommal győztünk, ez a végén fontos lehet. Denis Buntic távolmaradásáról annyit, nem illeszkedett be csapatunkba, ilyen játékossal pedig nem szeretnék tovább dolgozni."

Denis Buntic 2016-ban érkezett a Szegedhez a friss BL-győztes Kielcétől. Szerződése jövő nyáron járna csak le, de a jelek szerint nem tölti ki a Tisza partján, ahol a spanyol Jorge Maqueda érkezhet a helyére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik