Férfi kézi: „Pálmarsson viselkedése elfogadhatatlan”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.10. 15:41
null
Aron Pálmarsson viselkedése elfogadhatatlan az FCH szerint (Fotó: AFP)
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján osztotta meg a Forum Club Handball közleményét, amelyben az érdek-képviseleti szervezet az élő szerződések betartásának tiszteletére szólít fel az ismert Aron Pálmarsson-ügy kapcsán.

 

 

A Forum Club Handball (FCH) az európai kézilabdaklubok döntő többségének érdek-képviseleti szerve az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) felé – kezdte az FCH bemutatásával a klubhonlap.

Elnökségének jelenlegi tagjai többek között a következő klubok delegáltjai: FC Barcelona Lassa, THW Kiel, SG Flensburg-Handewitt, Lugi Lund, Kadetten Schaffhausen, Montpellier HB, RK Celje Pivovarna Lasko, Dublin,Granollers. Elnöke Xavier O'Callaghan (Barcelona) – teszik hozzá a veszprémiek.

„A Forum Club Handball elnökségének mai konferenciabeszélgetésén a »Pálmarsson-ügy« volt a téma. Különböző sajtóinformációk szerint a játékos SMS-ben értesítette klubját, a Telekom Veszprémet a 2017–2018-as szezonra való felkészülés kezdetén, 2017 júliusában arról, hogy nem szeretne a csapat tagja lenni, habár érvényes, 2018 júniusáig szóló szerződése van. Ez a fajta viselkedés egy topjátékostól elfogadhatatlan. Különböző és súlyos problémákat okoz ezzel a többszörös EHF VELUX Bajnokok Ligája Final4-résztvevő klub vezetőségének.A Forum Club Handball (FCH) elnöksége egyhangúlag elítéli az élő szerződésekkel szembeni tiszteletlenség minden formáját, függetlenül attól, hogy azt a klub vagy a játékos teszi. Mindkét félnek mindenkor tisztelnie kell az élő szerződéseket” – ismertette a veszprémi klub az FCH közleményét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik