Férfi kézi: „Oké, akkor nélküled nyerünk Eb-t” – Vranjes Nagynak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.09. 21:13
Mint arról beszámoltunk, Nagy László a Telekom Veszprém kézilabdázója hétfőn sajtótájékoztatón jelentette be, hogy lemondja a válogatottságot. Klubcsapatának vezetőedzője, Ljubomir Vranjes, aki egyben a magyar nemzeti csapat szövetségi kapitánya, humorosan megjegyezte: a rutinos jobbátlövő nélkül is megnyerjük a januári Európa-bajnokságot.

Nagy elmondta, nem áltatta Ljubomir Vranjes kapitányt, aki a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, „a magyar kézilabda egy példaképet veszít, és persze edzőként is nagy veszteség egy ilyen játékos visszavonulása, de vannak fiatalok Laci mögött, akiknek elő kell lépniük, hogy elfoglalják a helyét”.

„Amikor Vranjes megérkezett Magyarországra a nyáron, elmentünk vacsorázni egyet. Elsősorban a Veszprém volt a téma, de amikor a válogatottra terelődött a szó, közöltem vele, hogy már ne számítson Nagy Lászlóra, és kértem, hogy fogadja el a döntésemet– idézi a molcsapat.hu Nagy Lászlót, aki hozzátette, Vranjes erre azt válaszolta, hogy „oké, akkor nélküled nyerünk Eb-t”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik