Férfi kézi NB I: lemondott, és távozik a Csurgó vezetőedzője

Vágólapra másolva!
2019.09.30. 21:48
null
Bencze József távozik Csurgóról (Fotó: cskk.hu)
A Csurgó hétvégén hatgólos vereséget szenvedett a Gyöngyöstől, a csapatot 2017 ősze óta irányító Bencze József pedig ezt követően benyújtotta lemondását a klubvezetőknek, amit el is fogadtak.

 

„A mostani bajnokságot – a jó nyári felkészülés ellenére – a vártnál sajnos gyengébben kezdtük, a legutóbbi gyöngyösi vereség után pedig a szakember kérte felmentését a vezetőedzői teendők ellátása alól, amit a vezetőség a mai napon elfogadott. Figyelemmel arra, hogy a következő, kevesebb mint két hétben négy fontos mérkőzés vár csapatunkra, így a vezetőség Alem Toskicsot és Baranyai Norbertet kérte fel a csapat felkészítésére” – fogalmaz a klub hivatalos honlapja.

Bencze közel két éve, a Dubrava elleni tízgólos vereség után vette át a szezont rosszul kezdő Csurgó irányítását. Abban az idényben a bajnokságot a 6. helyen fejezték be, megismételve az egy évvel korábbi eredményüket. Ugyanebben az idényben sikerült eljutni a Magyar Kupa final fourba, ahol aztán a negyedik helyen zártak. Az előző idényben 5. helyet szerzett a csapat Bencze irányításával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik