Férfi kézi NB I: hónapokra kidőlt az FTC egyik legjobbja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.27. 19:41
null
Bujdosó Bendegúz a Szeged elleni mérkőzés 3. percében sérült meg (Fotó: Fradi.hu)
Súlyos sérülést szenvedett Bujdosó Bendegúz, a Ferencváros játékosa a Szeged elleni élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokin.

A 24 éves szélső a harmadik percben, 0-0-nál szépen csent labdát, majd megindult a szegedi kapu felé, amikor a hazaiak klasszisa, Dejan Bombac utolérte, és hátulról letarolta őt. Bujdosó olyan rosszul esett, hogy eltört a kulcscsontja. Műteni szerencsére nem kell, de négy hétig rögzítőkötést kap, és várhatóan hat-nyolc hét kényszerpihenő vár rá.

A durva szabálytalanságért kétperces kiállítást kapó Bombac a mérkőzés után írt egy üzenetet Bujdosónak, amelyben elnézést kért tőle.

„Azt hallottam, hogy valaki fut mögöttem, de őszintén szólva nem számítottam erre a szabálytalanságra, nem voltam rá felkészülve, ezért is estem ilyen szerencsétlenül” – emlékezett vissza a fradi.hu-nak az esetre Bujdosó Bendegúz, akit ezután mentővel egy szegedi kórházba szállítottak.

A jobbszélső kiváló formában játszott az idén is, Ancsin Gábor mögött a második legeredményesebb ferencvárosi játékos a bajnokságban a 16 mérkőzésen lőtt 52 góljával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik