A 198 centiméter magas és 107 kilogrammos dél-amerikai játékos a hétszeres brazil bajnok, kétszeres pánamerikai győztes Esporte Clube Pinheiros csapatától igazolt Orosházára. 2011-ben és 2017-ben az amerikai kontinenst képviselték az IHF klubvilágbajnokságán, a Super Globe viadalon. Ez utóbbi versenyen Felipe Roberto Braz is jeleskedett, tavaly Katarban csapatával az előkelő 5. helyet szerezték meg. A 23 éves játékos Orosházára kerülését magánéleti szálak is motiválták, hiszen barátnője, a brazil válogatott Mélani Palaro Dias ősz óta a Szentes ob I-es női vízilabdacsapatának erőssége.

A 203 centis Nikola Milosevics (23) a szerbiai Zseleznicsar együttesétől érkezett. Előtte játszott a spanyol élvonalban, a Frigoríficos Morrazo Cangasban, ahol a 2016–2017-es szezonban 26 találkozón 49 gólt szerzett. 2014-ben tagja volt a Szerb Kupát elhódító Zseleznicsar csapatának, de játszott a Radnicskiben, valamint a Metaloplasztika, a Crvena zvezda és az RK Borac Banja Luka csapataiban is.

A Bakó Botond vezette szakmai stábban is történt némi változás, hiszen Szikora Attila lesz a kapusedző, Berta Gábor a másodedzői teendőket látja el, s Szegedről érkezik Bubori Kornél, aki erőnléti edzőként dolgozik.