Férfi kézi: a Veszprém új szerzeménye aggódik a lakhatása miatt

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.04.25. 14:42
A Telekom Veszprém nyári érkezője, Nikolaj Markussen aggódik a lakhatása miatt így, hogy a vírus miatt nem jöhet Magyarországra.

Három hónapon belül több dán kézilabdázónak is országot kell váltania az átigazolásuk miatt, ám a koronavírus-járvány miatt ez nagy kihívásnak ígérkezik.

Nikolaj Markussen nagyjából két hónap múlva a Silkeborgból a Veszprémhez szerződik. A 31 éves átlövő eltervezte, hogy valamikor a tavasz folyamán ellátogat Magyarországra, és lakásokat keres, de ez nem jöhet létre a járvány miatt.

„Egyelőre minden nagyon bizonytalan, főleg annak tudatában, hogy nem tudtam Veszprémbe utazni. Azt sem tudom, hol fogok lakni, még az interneten sem igazán tudok lakást keresni a nyelvtudás hiánya miatt” – mondta Markussen a dán Tv2-nek, hozzátéve, tud a klubnál elfogadott fizetéscsökkentésről.

Mint ismert, a magyar szövetség március 13-án döntött arról, hogy 14-től minden sorozatot felfüggeszt, és azok folytatására meghatározatlan ideig nem kerülhet sor. Majd az elnökség az április 9-i ülésénazt az egyhangú határozatot hozta, hogy a 2019–2020-as idény valamennyi, az MKSZ és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokságát és kupasorozatát befejezettnek nyilvánítja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik