Férfi kézi MK: Így nem lehet döntőt játszani! – Sterbik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.08. 06:51
null
Sterbik Árpád szerint egy döntőben több kell (Fotó: Tumbász Hédi)
Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém kapusa rendkívül elkeseredetten nyilatkozott a férfi kézilabda Magyar Kupa vasárnapi fináléja után; mint beszámoltunk róla, a Mol-Pick Szeged 28–27-re legyőzte a világklasszis kapus csapatát.

 

„Az első tíz percben elvesztettük a mérkőzést – mondta Sterbik Árpád a mérkőzés után az M4 Sportnak. – Csak egy kis kozmetikázás volt a másodikban. Így nem lehet döntőt játszani, nem lehet döntőbe belemenni. Harcolni kell, mindent meg kell tenni egy ilyen döntőben, mint a Magyar Kupa. A védelmünk átjáróház volt, támadásban sem találtuk fel magunkat, könnyű gólokat kaptunk.”

M4Sport

„Így nem lehet döntőt játszani!" „Az első tíz percben elvesztettük a mérkőzést. A védelmünk átjáróház volt, könnyű gólokat kaptunk, és támadásban sem találtuk fel magunkat" - nyilatkozott nagyon...



A veszprémi kapusok teljesítményéről a Nemzeti Sportnak röviden a következőket mondta: „Az első félidő közepétől a védekezésünk borzalmasan gyenge volt, emiatt mi, kapusok sem tudtunk sokat hozzátenni a csapat játékához. A végjátékban még visszajöttünk, de már késő volt. Az elején rontottunk el mindent.”

FÉRFI KÉZILABDA MAGYAR KUPA, A VÉGEREDMÉNY
Kupagyőztes: Mol-Pick Szeged (Mirko Alilovic, Balogh Zsolt, Bánhidi Bence, Alen Blazevic, Bodó Richárd, Dean Bombac, Joan Canellas, Matej Gaber, Jonas Källman, Stanislav Kaspárek, Jorge Maqueda, Pedro Rodríguez, Marin Sego, Stefan Sigurmansson, Mario Sostaric, Sztefan Szunajko, Dmitrij Zsitnyikov. Edző Carlos Pastor), 2. Telekom Veszprém, 3. Balatonfüredi KSE, 4. RotaChrom Dabas

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik