Férfi kézi: minden szegedi koronavírustesztje negatív lett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.03.24. 16:46
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján adta hírül, hogy a napokban koronavírusteszten vettek részt, és mindenki eredménye negatív lett.

A teljes keret, a stáb, a csapat mellett dolgozó munkatársak vettek részt a koronavírusteszten. Juan Carlos Pastor vezetőedző a klub honlapjának beszélt a jelenlegi helyzetről:

„Most engem is egy dolog érdekel, hogy megoldódjon ez a komoly probléma, amivel szembe nézett a világ. Az egészség a legfontosabb, semmi más. Ha túl leszünk ezen, akkor ismét visszatérhet a normális élet. Nem tagadom, nekem is nagyon hiányzik minden. Hiányoznak az edzések, a meccsek, de tartom magam ahhoz, hogy otthon maradok, mert most ez a legfontosabb. Hiányzik a család, de sokat beszélünk videochaten édesanyámmal, illetve a barátokkal és az edzőtársakkal tartom még rendszeresen kapcsolatot. A stábbal, a klub vezetőivel is rendszeresen beszélünk. Minden játékosnak megvan az egyéni terve, mit tud csinálni ahhoz, hogy szinten tartsa magát. Csak akkor megyek ki, ha vásárolni kell, a legtöbb időt a lakásban töltöm. Filmet, sorozatokat nézek spanyolul, angolul. Fontos dolgok ebben a pillanatban: erősnek kell lenned, tudatosítani kell a fejedben, hogy jobb napok jönnek majd”fogalmazott a spanyol szakember, aki a nap 24 órájában a játékosai rendelkezésére áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik