Férfi kézi: már januárban távozhat a Tatabánya átlövője

Vágólapra másolva!
2019.12.22. 12:20
null
Bozsovics (a labdával) januárban Zágrábba távozhat (Fotó: Földi Imre)
Montenegrói sajtóhír szerint a tervezettnél fél évvel korábban, már januárban a PPD Zagreb játékosa lesz a Grundfos Tatabánya férfi kézilabdacsapatának montenegrói balátlövője, Milos Bozsovics. A 25 éves légiósért kompenzációt fizet a horvát együttes.

Az már korábban biztossá vált, hogy két montenegrói játékosa is elhagyja a nyáron a Tatabányát, Milos Bozsovics a PPD Zagrebben, Milos Vujovics a Füchse Berlinben folytatja a karrierjét.

A montenegrói Vijesti most arról számolt be, Bozsovics esetében már januárban megtörténhet a váltás, a 25 éves játékosért így kompenzációt fizet a Zagreb a Tatabányának. A Handballme.me annyit tesz hozzá, hogy a magyar csapat anyagi problémái is hozzájárultak a korábbi klubváltáshoz, illetve a horvát együttesben nagyobb célokért küzdhet.

A Nemzeti Sport megkereste a Tatabányát, ahol elismerték, tárgyalnak a zágrábiakkal Bozsovics ügyében, és jó esély van a megegyezésre.

Ha létrejön az üzlet, Bozsovics a PPD Zagreb színeiben február 8-án, a Flensburg ellen debütálhat a Bajnokok Ligájában, később pályára léphet a Barca és a PSG ellen is, és a horvát együttessel bejuthat a SEHA-liga négyes döntőjébe. Bozsovics 2016 óta játszik Tatabányán, de nagy vágya volt, hogy a BL-ben is kipróbálja magát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik