Férfi kézi: Mahé idén nyáron nem csatlakozik a Veszprémhez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.11. 16:24
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata az Ehingenben megrendezendő Sparkassen-kupára készül. A felkészülési torna előtt az együttes új vezetőedzője, Ljubomir Vranjes értékelte a felkészülést, valamint szót ejtett Kentin Mahé esetleges „idő előtti” érkezéséről is.

„Rogla tökéletes helyszín volt az alapozásra, fizikailag és mentálisan egyaránt. Fontos volt, hogy a játékosok sok időt töltöttek együtt, hogy az újonnan érkezők és a régiek ne csak kézilabdázóként, de emberileg is megismerjék egymást. Őszinte embernek tartom magam, és ezt elvárom a játékosoktól is. Kölcsönösen kell tisztelnünk a másikat, hiszen csak így tudunk egységes csapatot alkotni. És persze az sem baj, ha mindezt mosolyogva tesszük, még akkor is, ha néha ez nagyon nehéz” – mondta a Veszprém Tv-nek Ljubomir Vranjes. Veszprém Tv-nek Ljubomir Vranjes.

A svéd tréner határozottan kijelentette, hogy Kentin Mahé az idén nyáron még biztosan nem csatlakozik a bakonyi alakulathoz, tehát még nem veszi át a távozó Aron Pálmarsson helyét.

Mint ismert, a kétszeres világbajnok és olimpiai ezüstérmes, irányítóként és balszélsőként is bevethető francia játékos az eredeti tervek szerint 2018 nyarán csatlakozik a magyar klubhoz, amelyhez három évre írt alá.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik