Kézi: közel a visszatéréshez a szegedi sérültek

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2019.09.05. 13:32
null
Bánhidi Bence hamarosan ismét játszhat (Fotó: pickhandball.hu)
Győzelemmel kezdett a férfi kézilabda NB I-ben a Mol-Pick Szeged, azonban a Csurgó elleni 29–21-es sikernek nem volt részese Bánhidi Bence és Stefán Sigurmannsson sem. A duó sérülés miatt hiányzott, ám hamarosan mindkét játékos visszatérhet.

 

A magyar válogatott beálló Bánhidi a Szeged szlovéniai edzőtáborában, míg az izlandi balszélső Strasbourgban sérült meg.

„A héten már elkezdtem a rávezető edzéseket, fokozatosan terhelem a lábam. Fontos, hogy ne egyből kezdjek el keményen edzeni. Még Szlovéniában kezdett el fájni az Achillesem, ezért nem tudtam eddig játszani, edzeni. Ez szerencsére most már a múlt, jövő hétfőn tréningre jelentkezem, végre a csapattársakkal lehetek, és bízom benne, hogy hamarosan pályára is léphetek, játszhatok, mert ez már iszonyatosan hiányzik nekem” – mondta Bánhidi a Szeged hivatalos oldalának.

„Még Strasbourgban szenvedtem apróbb sérülést, ami okozott egy kis fájdalmat a térdemben, ezért szükségem volt egy kis pihenésre. Ezért nem léptem pályára a Csurgó ellen. Jobban érzem magam, az még nem dőlt el, hogy a Komló ellen ott leszek-e a pályán, de bízom benne, hogy lehetőséget kaphatok Pastor mestertől” árulta el Sigurmannsson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik