Férfi kézi: Kósa Gábor a Mol-Pick Szeged új cégvezetője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.12.12. 12:06
Kósa Gábor a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának új cégvezetője – adta hírül hivatalos honlapján a Csongrád megyei klub. A háromgyermekes családapa izgalommal látott munkához a Bajnokok Ligája-szereplő egyesületnél.

„Több szegedi barátom is van, így nem kerültem ismeretlen helyre – idézi Kósa Gábort a pickhandball.hu. – Éveket dolgoztam a Dunaferr férfi kézilabdacsapata mellett. Ebből az időszakból származik a barátság, hiszen ezekben az időkben nagyon sikeres volt a dunaújvárosi csapat, így komoly meccseket játszottunk a Pick Szegeddel. Az elmúlt években külföldön éltem és dolgoztam, azonban nem kerültem messze szeretett sportágamtól, hiszen több, nemzetközi porondon szereplő magyar együttes is többször segítséget kért, így amikor tudtam, jöttem hozzájuk.”„Több szegedi barátom is van, így nem kerültem ismeretlen helyre – idézi Kósa Gábort a pickhandball.hu. – Éveket dolgoztam a Dunaferr férfi kézilabdacsapata mellett. Ebből az időszakból származik a barátság, hiszen ezekben az időkben nagyon sikeres volt a dunaújvárosi csapat, így komoly meccseket játszottunk a Pick Szegeddel. Az elmúlt években külföldön éltem és dolgoztam, azonban nem kerültem messze szeretett sportágamtól, hiszen több, nemzetközi porondon szereplő magyar együttes is többször segítséget kért, így amikor tudtam, jöttem hozzájuk.”

„Patinás klubhoz kerültem, amire nagyon büszke vagyok. Izgalommal láttam munkához, az első hetekben az ismerkedés játssza a főszerepet, szerencsére januárban csak edzőmeccseket játszunk, így több időm lesz megismerni mindent. Azt mindig is tudtam, hogy remek közösséget alkot a Szeged-család, kiváló a hangulat a meccseken. Az emberek Szegeden és környékén imádják a kézilabdát, ami hatalmas dolog” – tette hozzá az új cégvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik