Férfi kézi: ketten távoznak, próbajátékosok Orosházán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.05. 10:42
Bakó Botond, az Orosháza férfi kézilabdacsapatának régi-új edzője a klub honlapjának elárulta, két játékos a télen biztosan távozik a klubtól.

„Lesznek személyi változások a tavasz szezonra – idézi az ofkse.hu a szakembert. – Ivan Milas és Zoran Radojevics játékára nem számít az egyesület. A helyükre szeretnénk igazolni játékosokat, elsősorban lövő pozícióba. A héten itt vannak négyen próbajátékon, remélem, lesz közülük, aki beválik. A csapat macedón válogatott beállója, Nikola Markoszki is reméljük, egészségesen tér vissza a világversenyről.” „Lesznek személyi változások a tavasz szezonra – idézi az ofkse.hu a szakembert. – Ivan Milas és Zoran Radojevics játékára nem számít az egyesület. A helyükre szeretnénk igazolni játékosokat, elsősorban lövő pozícióba. A héten itt vannak négyen próbajátékon, remélem, lesz közülük, aki beválik. A csapat macedón válogatott beállója, Nikola Markoszki is reméljük, egészségesen tér vissza a világversenyről.”

Bakó Botond biztos benne, hogy csapata többre képes, mint amit a tabellán elfoglalt helye mutat.

„A cél, hogy minél hamarabb együtt legyen a társaság, és nekifoghassunk az érdemi munkának. Az elsődleges feladatunk, hogy mentálisan, taktikailag, technikailag és fizikailag maximálisan felkészüljünk a bajnokság folytatására. Meggyőződésem, hogy a csapat többre hivatott és többet tud, mint amit a tabellán elfoglalt helye mutat. Fontos, hogy a fiúk is tudják ezt, és akkor meg tudjuk valósítani a célokat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik