Férfi kézi: Horváth Attila marad az FTC vezetőedzője

Vágólapra másolva!
2020.07.03. 10:35
null
Horváth Attila marad az FTC edzője (Fotó: Dömötör Csaba)
A Ferencváros férfi kézilabdacsapata hosszabbított Horváth Attila vezetőedzővel, aki további két évre írt alá – számolt be róla a fradi.hu.

A szakember 2017 decemberében vette át a csapat irányítását, akkor sikerült benntartania az együttest az első osztályban (12. hely). Második évében a hetedik helyre vezette a Fradit, az előző, csonka idényben pedig a vesztett pontokat tekintve a negyedik pozícióban álltak a bajnokság lefújásakor.

„Két és fél éve vagyok a Ferencvárosnál, nem edzősködtem még ennyit felnőttcsapatnál, nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megegyeznünk – mondta a játékosként 63-szoros válogatott Horváth Attila a fradi.hu-nak. –Külön örülök annak, hogy megkaptam a bizalmat azzal, hogy kétéves szerződést írhattam alá, ez a munkám elismerése. Az idén szeretnénk meríteni az előző évadbeli bajnoki szereplésből, reméljük, ez erőt ad a még mindig fiatal együttesünknek a szezonra, annak ellenére is, hogy elveszítettük egy meghatározó emberünket. Ebben az idényben is nagyon fontos lesz, hogy elkerüljük a sérüléseket, ez legutóbb sikerült, remélem, ugyanezen az úton megyünk tovább. Fiatal, sikerre éhes csapattal dolgozhatok, meglátjuk, ez a keret ebben az esztendőben mire lehet képes.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik