Férfi kézi: elképzelhető, hogy Éles József 47 évesen visszatér

Vágólapra másolva!
2016.09.08. 18:20
A férfi kézilabda NB I/B-ben szereplő Veszprémi KSE vezetőedzője, Éles József a sok sérülés (a kezdő sorból öten is kidőltek) miatt azon gondolkodik, hogy kikérje a játékengedélyét.  

„Ez az évad egyáltalán nem úgy indult, ahogy azt korábban elterveztük – mondta Éles József a veol.hu-nak. – Több meghatározó emberem nem játszhat hetekig, így az esti edzéseken már nekem kellett beállnom. A vállamat »leporoltam«, a lábam viszont már nem a régi. Viszont úgy érzem, ha nagyon nagy a baj, akkor tíz-tizenöt percet tudnék vállalni. Negyvenhét éves vagyok, nyilván nem leszek már a régi, de most nem látok más megoldást. Komolyan gondolkodom azon, hogy kikérjem a játékengedélyem."„Ez az évad egyáltalán nem úgy indult, ahogy azt korábban elterveztük – mondta Éles József a veol.hu-nak. – Több meghatározó emberem nem játszhat hetekig, így az esti edzéseken már nekem kellett beállnom. A vállamat »leporoltam«, a lábam viszont már nem a régi. Viszont úgy érzem, ha nagyon nagy a baj, akkor tíz-tizenöt percet tudnék vállalni. Negyvenhét éves vagyok, nyilván nem leszek már a régi, de most nem látok más megoldást. Komolyan gondolkodom azon, hogy kikérjem a játékengedélyem."

Az egykori világválogatott klasszis elmondta, a hétvégi, Vecsés elleni nyitányon még nem fog pályára lépni, de a folytatásban minden lehetséges.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik