Férfi kézi: hajnalban ért haza, este meccset játszik a Szeged

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.19. 12:09
Kedd hajnali 2 óra körül ért haza Franciaországból a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, amelyre ma este újabb feladat vár: 18 órától az Orosházával játszik bajnoki mérkőzést.

A Nantes-tól elszenvedett négygólos vereséget (30–26) követően a Szeged hétfőn 9.10 órakor indult el franciaországi szállásáról a reptérre, a Párizsba induló járat azonban a nagy köd miatt késett. Ez éppen elég volt ahhoz, hogy lekéssék a csatlakozást, így csak 20.50-kor tudtak továbbrepülni Budapestre.A Nantes-tól elszenvedett négygólos vereséget (30–26) követően a Szeged hétfőn 9.10 órakor indult el franciaországi szállásáról a reptérre, a Párizsba induló járat azonban a nagy köd miatt késett. Ez éppen elég volt ahhoz, hogy lekéssék a csatlakozást, így csak 20.50-kor tudtak továbbrepülni Budapestre.

A szegedi együttes gépe 23 óra körül szállt le a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, majd innen busszal vezetett a csapat útja Szegedre, ahová hajnali 2 óra tájékán érkezett meg.

A játékosoknak nem sok idejük maradt pihenni, hiszen 18 órától bajnoki mérkőzést játszanak a két vereséggel kezdő Orosházával, melynek vezetőedzője, Buday Dániel nem túl bizakodó a találkozó előtt.

„Szerencsétlen a sorsolásunk, olyan meccsek követik egymást, amelyeken tulajdonképpen minimálisak a győzelmi esélyeink, emiatt bizonyos részfeladatokra koncentrálunk, csapatszinten és egyénileg is. Sajnos három-négy meghatározó játékosom továbbra sem áll a rendelkezésemre, ezért ugyanúgy, mint a Veszprém ellen, négy-öt fiatal tehetséggel töltöm fel a keretet” – mondta az orosházi klubhonlapnak Buday.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik