Férfi kézi Eb: rendhagyó sérülés miatt érte nagy veszteség Montenegrót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.12. 19:25
Nem vehet részt a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságon Vuko Borozan, a montenegrói válogatott és a macedón Vardar Szkopje kiválósága.

A 23 éves balátlövővel kapcsolatban sokáig az a hír járta, hogy autóbalesetet szenvedett, de a Vijesti a rendőrségtől megtudta, hogy Borozan a kocsijából kiszállva esett el olyan szerencsétlenül, hogy az így összeszedett könnyebb sérülése miatt kihagyni kényszerül az Eb-t.Vijesti a rendőrségtől megtudta, hogy Borozan a kocsijából kiszállva esett el olyan szerencsétlenül, hogy az így összeszedett könnyebb sérülése miatt kihagyni kényszerül az Eb-t.

A montenegrói válogatott a mieink ágán szerepel a kontinenstornán, a zágrábi C-csoportban a németekkel, a szlovénokkal és a macedónokkal küzd meg a továbbjutást jelentő első három hely valamelyikéért, Borozan kiválásával azonban az esélyei gyakorlatilag minimálisra csökkentek erre.

FÉRFI KÉZILABDA EURÓPA-BAJNOKSÁG (2018. január 12–28., Horvátország)
A CSOPORTBEOSZTÁS

A-csoport (Split): Horvátország, Svédország, Szerbia, Izland
B-csoport (Porec): Franciaország, Fehéroroszország, Norvégia, Ausztria
C-csoport (Zágráb): Németország, Macedónia, Montenegró, Szlovénia
D-csoport (Varasd): Spanyolország, Dánia, Csehország, MAGYARORSZÁG
Mindegyik csoport első három helyezettje jut be a középdöntőbe, a magyar válogatott továbbjutása esetén a középdöntős mérkőzéseit is Varasdon játssza.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik