Férfi kézi BL: pozitív esetek a Barcánál, halaszthatják a Veszprém elleni rangadót

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2020.10.18. 14:07
A Barcelona férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján adta hírül, hogy három játékosa pozitív koronavírustesztet produkált, ezért az egész csapat és a szakmai stáb szombattól kezdve tíznapos hatósági karanténba vonult.

Korábban a katalán csapat dán balszélsőjéről, Casper Mortensenről derült ki, hogy koronavírusos, míg a pénteki PCR-tesztek újabb három pozitív esetet hoztak. Korábban a katalán csapat dán balszélsőjéről, Casper Mortensenről derült ki, hogy koronavírusos, míg a pénteki PCR-tesztek újabb három pozitív esetet hoztak.

A megfertőződött kézilabdázók közérzete jó, ám a csapat a karanténkötelezettség miatt biztosan nem utazhat el Veszprémbe, a két százszázalékos együttes szerdai mérkőzésére.

Ezt követően a Barca kérte az európai szövetségtől (EHF) a szerdai, Telekom Veszprém elleni Bajnokok Ligája-rangadó elhalasztását, illetve az Asobal Ligától a következő, Benidorm elleni bajnoki később időpontban való lejátszását.

A Veszprém már jelezte is, hogy felfüggesztette a jegyértékesítést a szerdai BL-meccsre.

Közben az ukrán Motor Zaporizzsja a Facebook-oldalán jelezte, hogy az országban egyre romló egészségügyi helyzet miatt elhalasztják a szintén szerdára kiírt, Nantes elleni csoportmeccset. A franciák egyébként pont a héten adták hírül, hogy két játékosuk is elkapta a koronavírust.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik